[toc]Juwel

juwel termokande

1499,95,-999,95,-

Læs mere.Gusto

gusto kande

799,95,-

Læs mere.


Kuglekande


kuglekande fra alfi

1499,95,-

Læs mere.

Tilbage i 1914 blev verdens første termobeholder med glasindsats fremstillet af det tyske designfirma; Alfi. Alfi fremstiller i dag termobeholdere og termokander til enhver tænkelig smag uanset størrelse, materiale eller prisniveau. Først og fremmest er Alfi kendt for sit genkendelige og nytænkende design, men Afli er mere end bare design. Deres termokander har nemlig en udvendig kappe af ren metal eller kunststof, der omgiver og beskytter den isolerede indsats, derudover er der en dobbeltvægget, spejlbelagt og lufttom glaskolbe. Dette enkle koncept gør, at de fleste dele på en Alfi termokande kan udskiftes, hvis de skulle gå i stykker. I samarbejde med anerkendte designere verden over udvikler Alfi stadig nye termokander i alle afskygninger og unikke design som passer ind i det moderne hjem.

Den stilrene: Juwel

juwel termokande

Køb den hos Magasin for 999,95,-.

Termokanden Juwel er i sandhed et af Alfi’s mest gennemførte og klassiske design. Denne stilregne termokande pynter og kan let betjenes – endda med én hånd. Termokandens overflade er forkromet, som det også fremgår på billedet. Udover design, så tilgodeser Alfi også kundens behov med fem forskellige størrelser: 0,5 l, 0,75 l, 1 l, 1,25 l og 1,5 l. Juwel blev nr. to i Politiken.dk’s termokande test. Efter seks timer var temperaturen faldet til 76,6 grader og efter 24 timer var temperaturen 57,7 grader. Termokanden holder godt på varmen, som kunde betaler du også en del for det gode design.

Alfi’s Juwel bliver bl.a. forhandlet hos Magasin. 1 liter termokanden kan købes for 999,95 kr. og 1,5 liter termokanden kan købes for 1.699,95 kr.

Den klassiske Alfi termokande: Gusto

gusto kaffekande

Køb den hos Magasin for 799,95,-.

Gusto termokanden kendetegnes ved dens enkle og stilrige design. Termokanden er let anvendelig med klik-låg, så du ligesom med Juwel kanden kan åbne den nemt og hurtigt med én hånd. Termokanden siges at holde sig varm i ca. 5-8 timer. Du kan med fordel skolde kanden inden du hælder kaffen i. Kanden tørres af med en fugtig klud og indvendigt skylles og renses jævnligt med en blød kanderenser. På billedet ses Gusto termokanden i farven mat stål, og du kan købe Gusto kanden i både 1 l. og 1,5 l. hos Magasin til henholdsvis 699,95 kr. og 799,95 kr.

Tilfredstilles du ikke med det klassiske matte stål, så fortvivl ikke. Du har hele 10 forskellige farver at vælge imellem. De farver du kan personliggøre din termokande med er lavendel, kobberlakering, krom, hvidlakeret, choko, aubergine, sortlakeret, æble, rød og akvamarin.

De farverige Gusto termokander findes kun som 1 liter kande og forhandles hos Magasin til 599,95 kr.

Favoritten: Kugle kande

kuglekande fra alfi

Køb den hos Magasin for 1499,95

Alfi’s Kuglekande har et charmerende udtryk som den danske designer Ole Palsby står bag. Kuglekanden er verdens mest solgte termokandedesign og dermed er der mange på markedet, men ønsker du kvalitet og gennemført design er den originale Alfi kuglekande svaret. Den er fremstillet i robust plast og har praktisk skruelåg også kan den rumme 0,94 liter. På billedet vises kuglekanden i rustfrit stål, denne model forhandles hos Magasin til 1.499,95.

Et billigt alternativ til den stål frie termokande er Afli’s farvede kuglekander, som findes i hvid, rød, grå, lavendel, lime, blank hvid, sort, blank sort og aubergine. Disse modeller kan du også købe hos Magasin til bare 249,95 kr.

Reperation af Alfi termokande:

Det er som nævnt muligt at udskifte de fleste dele på en Alfi termokande. På den måde kan du spare en del penge ved at reparerer din kande selv, hvis den skulle gå i stykker. Dette kræver naturligvis en del ekstra tid. VI har her vedhæftet en kort video, hvori du kan se hvordan man renoverer en Alfi Juwel:

 

Konklusion: De bedste termokander fra Alfi

En Alfi termokande er indbegrebet af moderne og unikt design, hvilket de tre termokander som du er blevet præsenteret for illustrerer. Alle Afli’s termokander har samme grundprincip, hvilket forudsætter at alle deres termokander holde lige godt på varme, dette kan selvfølgelig i praksis diskuteres.

Den stilrene Juwel er til dig som sætter pris på godt design og håndværk. Fordelen ved Juwel termokanden er at den findes i så mange størrelser, så du har muligheden for at købe en stor kande, som pynter på bordet når du har gæster eller du kan prioritere hverdagen og købe en mindre kande, som passer til husholdningens kaffeforbrug.

Gusto er til dig som ønsker en let anvendelig termokande med et simpelt design. Denne termokande har de praktiske funktioner, som en god termokande af kvalitet skal have. Dens ydre fremstår ikke spor ekstravagant, til gengæld er det så simpelt og stilfyldt, at den passer til ethvert moderne hjem.

Hvis du ikke kan lide nogle termokanderne fra Alfi, kan du tage et kig på dem fra Eva Solo.

Folkets favorit; Kuglekanden er til dig som søger en sjov og kreativ termokande til at lyse sine morgner op med. Denne termokande fungere mest af alt som en kande du kan bruge i dagligdagen, både pga. af det legende udseende, men også størrelsen på 0,94 liter – som ikke lyder af meget, hvis man invitere gæster på besøg til eftermiddags kaffe. Desuden er de farvede kuglekander væsentlig billigere end i rust frit stål, hvis man gerne vil investere i en original Alfi kuglekande, men ikke vil betale dyre domme for at den er i rust frit stål.