Formål

Formålet med forbrugsnyt.dk er at få dig som forbruger til at træffe rigtige valg, når du køber produkter på internettet. Artiklernes indhold er vejledende – og alt indhold skal kun bruges sådan.

Projektet er startet først i 2014 og udvider hurtigt med artikler om forskellige produkter i en lang række forskellige kategorier.

Udvælgelse af produkter

Når vi udvælger produkter at inddrage i vores artikler er det på bruggrund af en analyse af andre anmeldelser af produkter indenfor kategorien – både fra eksperter og andre brugere. Her i opstarten har jeg ikke adgang til selv at teste alle produkter vi inddrager – på sigt er det dog planen, at jeg laver mine egne anmeldelser af produkterne.

Baggrund

Forbrugsnyt.dk er administreret af Kalle Gjetting. Jeg er en ung iværksætter med en særlig interesse for online marketing og hjemmesidedesign.

Min baggrund for at skrive artikler er research på de forskellige producenters hjemmeside – samt 18 år som ivrig forbruger af alt hvad der kan forbruges mellem himmel og jord.

Har du et produkt, vi skal anmelde?

Er du indehaver af en mindre virksomhed? Er du i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge næste gang? Du kan skrive til os på denne side – eller på mail: kalle@forbrugsnyt.dk

Like Forbrugsnyt.dk på Facebook

Har du fået hjælp til at købe et nyt produkt? Med et like på vores Facebook-side, får du de seneste nyheder og hjælper med at udbrede siden til flere mennesker. Du finder vores Facebook-side her.