Squishies er den nye store trend indenfor legetøj til børn. En squishy kommer i mange former og farver. Trenden er ny og det er derfor svært at finde ud af, hvor man kan købe dem i Danmark.

Vi har her samlet en oversigt over nogle af de mest populære steder at handle legetøjet på nettet. Vi har også set på nogle af de mest populære figurer, samt hvad du skal være opmærksom på, når du køber en ny figur.

Slow Rising Squishy

Den mest populære form er dem, der slow rising. I videoen herunder, kan du se et eksempel på denne type:

Mange af dem, der findes på det danske marked er slow rising. Denne effekt opnås, ved at man har lavet squishies af memory foam, ligesom man eksempelvis kender det fra madrasser og puder.

Denne variant er særligt gode til at bruge til at stresse af.

Jumbo Squishy

Jumbo squishies er ekstra store figurer. Når de har denne størrelse, er de mindre praktiske til at bruge til afstressning, men endnu bedre til at blive brugt som bamser. Man kan både få dem formet som bamser, frugt, kager, grøntsager og mange andre ting.

Fordi de er større, så er det generelt også nødvendigt at give lidt mere for dem. Hvis de er slow rising, så kan man få en sjov effekt ved at trykke dem helt flade, fordi så stor en del af dem er luft.

Hvor køber man squishies?

Modsat fidgetspinners der hurtigt kunne købes i alle butikker, så er squishies lidt længere tid om at komme til de danske forretninger.

Heldigvis er der både eksempler på danske webshops med squishies og udenlandske webshops, der sender til Danmark.

CDON – Gode pakkedeals med forskellige slags

En af webshops der er kommet med på bølgen med Squishies er CDON.com. På CDON bliver legetøjet både solgt individuelt og samlede pakker.

En af de pakker som kan anbefales er 10-pakken, hvor du får ti tilfældigt udvalgte figurer. Disse figurer kan spænde lige fra isvafler til pandaer.

Disse er slowrising, hvilket gør dem optimale til at bruge for voksne, der gerne vil have mulighed for at kunne stresse af.

Billige Squishies fra Wish

Wish.com er en webshop, som for alvor opnåede en fremtrædende placering på det danske marked i løbet af 2017. Butikken sender deres produkter direkte til Danmark fra Kina.

Kvaliteten på produkterne fra Wish er generelt tilfredsstillende, om end produkterne produkterne kan bære præg af, at komme direkte fra Kina. Dette gælder også indenfor squishies og andet legetøj.

Den største ulempe ved at købe squishies fra Wish er, at fragten godt kan tage relativt lang tid. Når jeg tidligere har bestilt fra Wish.com, har det taget 4-8 uger, men jeg har både hørt om folk, der får deres produkter hurtigere og langsommere.

Generelt sendes ordrer fra Wish individuelt, hvilket betyder at hvis du bestiller flere forskellige produkter, så vil de komme løbende.

Figurerne har alle en højde mellem 3 og 5 cm, hvilket hverken gør dem til nogle af de største eller mindste.