Weber RotisserieDer findes meget forskelligt grill-udstyr på nettet – det kan være en jungle at finde ud af, om det nu også er pengene værd. Her tager jeg et nærmere kig på Weber Rotiserie – og finder frem til både nogle fordele og nogle ulemper.

Artiklen er skrevet ved – blandt andet – at tage et nøje kig på de mange forskellige ’reviews’ fra Amazon.com.

Ulemper

Ikke nok motorkraft

Skal du lave store kalkuner eller andre meget tunge ting, kan det godt blive en udfordring for motoren at følge med. Den kan dog klare op til små 10 kilo, hvilket må siges at være nok i stort set alle sammenhænge.

Ikke nok plads

Ligesom med problemet med motorkraften opstår dette problem også, når du skal lave meget store stege eller fjerkræ.

En bruger skriver om sin erfaring med at forsøge at grille en kalkun, hvor der ikke var plads nok. Han blev derfor nødt til at tage den ud og lave den færdig i ovnen. Samme bruger fortæller dog også, hvor glad han er for produktet generelt – og ender med at give Weber Rotisserie fire ud af fem stjerner.

Går i stykker?

Enkelte af brugerne på Amazon siger også i deres meget kritiske review, at Weber Roteserien er gået meget hurtigt i stykker. Efter at have set på summen af alle de andre positive anmeldelser, er det ikke noget jeg ville være ret bekymret over.

Kun 13 af brugerne har givet den en stjerne, hvilket siger at den generelt virker godt, men at du kan være uheldig at få en der går hurtigt i stykker. Weber ville uden tvivl, være villige til at give dig en ny, hvis du skulle være så uheldig.

Varme metalhåndtag

Få beklager sig også over, at håndtaget er lavet i metal, hvilket gør det meget svært at håndtere når kyllingen er færdig. Dette kan dog meget let løses ved at bruge grill handsker. Dette anbefaler Weber også selv i deres introduktionsvideo. (Se den nederst på siden!)

Fordele

Bedste kylling – nogensinde!

Langt de fleste brugere giver uden videre fem stjerner til Weber Rotisserie med en besked om, at de har grillet de bedste kyllinger nogensinde med den.

Stærk motor

Modsat de få, der beklagede sig over manglende motorkraft, er der generel eneighed blandt de fleste om at motoren i Rotisserien er stærk og stabil. Den vil kunne håndtere langt de fleste kyllinger og stege. Så hvis du undgår store kalkuner, skulle du være godt på vej.

God byggekvalitet

Generelt mener anmelderne, at Weber Rotisserie er bygget i en god, solid kvalitet, der holder i flere sæsoner. Den larmer ikke ret meget, er let at gøre rent og så er den lavet i et stilrent metal-design.

Endelig vurdering af Weber Rotisserie

Samlet ender Weber Rotisserie med at få hele 4,5 stjerner af Amazons brugere – meget højt! De få der giver den dårlige anmeldelser har blot været uheldige med at købe en, der var i stykker fra producentens side. Jeg tror, at Weber uden videre ville give de fleste af dem et nyt produkt, som  ikke var gået i stykker.

Hvis du er typen, der ikke kan få grill-udstyr nok – skal du ikke holde dig tilbage her! Weber Rotisserie er et godt produkt, der lander klart over alle andre Rotisserier.