Eva solo er en dansk design virksomhed, som står bag en række fantastiske produkter indenfor boligtilbehør og køkkengrej – alle indbegrebet af kvalitet, funktionalitet og æstetik.

Danske Eva solo opstod i 1913 og blomstrede for alvor i 1952 med hvad der blev en sand designklassiker; en brød- og pålægsmaskine. Det var blot starten for Eva Solo, som siden da ikke kun har bragt designklassikere til danske hjem, men hjem verden over. Eva Solo forhandles nemlig over hele verden og er blevet et etableret mærke, som til den dag i dag stadig udstråler dansk eksklusivt design.

Den traditionelt sorte termokande (1 liter)

eva solo sort termokande

Køb den på Trendtorvet.dk

Denne Eva Solo termokande oser af funktionelt design. Termokanden er garanteret drypfri, da den er udstyret med en hældekrave i rustfrit stål, som er gennemgående for alle Eva Solo termokander. Den indvendige glasindsats kan udskiftes, dermed kan du forlænge levetiden på din termokande. Sidst men ikke mindst kan du med denne termokande anvende Eva Solo tefilter og kaffetragt.

Termokanden forhandles hos Kop og kande til 399,95 kr.

Eva Solo termokande: Unik og brugervenlig (1 liter)

Det kegleformede design er karakteristisk for denne termokande. Den skiller sig ikke udelukkende ud pga. design – der er nemlig indbygget en varmeindikator i låget, hvilket gør dit liv som kaffedrikker nemmere. Denne termokande er også 100 % drypfri, da den har samme hældekrave i rustfrit stål.

Termokanden forhandles hos Imerco til 399,95 kr.

http://www.imerco.dk/borddaekning/kander-og-karafler/kande/eva-solo-termokande-1-l?id=100331940

Eva Solo tekande: Tekande med stort T

Hvis du har smag for te og diskret design, så er denne termokande den rette for dig. Denne Eva Solo termokande gør det enkelt at brygge alle former for te direkte i termokanden. Med et enkelt tryk på det tilhørende tefilter stoppes brygningen, uden at tebladene skal fjernes fra filteret. Den brudsikre termokande er fremstillet i rustfrit stål, og besidder den karakteristiske drypfri hældekant. Tefilteret er fremstillet i rustfrit stål og silikone og tåler maskinopvask.

Te termokanden inkl. tefilter forhandles hos Trendtorvet til 699,95 kr.

Konklusion – den bedste kande til dig

Dit køb af Eva Solo termokande afhænger af om du drikker kaffe eller te.

Hvis du udelukkende drikker te er te termokanden perfekt. Den gør det meget nemmere at brygge te, da du kan brygge direkte i termokanden og stoppe brygningen – du sparer tid og besvær med teblade. Den er dyrere end de to andre termokander, men som rutineret te drikker, er denne termokande uundværlig.

Er du en kaffedrikker? Så er Eva Solo termokanden med varmeindikatoren svaret på dine bønner. Prisen er fornuftig, især sammenlignet med hvad du får for dine penge med denne Eva Solo termokande. Den er smart og gør det nemmere at have gæster på besøg til kaffe – du ved lige præcis hvornår kaffen har den rette temperatur.

Er du både fan af te og kaffe er den første termokande den rette for dig. Denne termokande giver dig mulighed for både at lave te og kaffe direkte i termokanden, hvis du køber yderligere Eva Solo tefilter og kaffetragt. Du får på den måde to termokander i én.