Er du en af de heldige, der lige har købt en tassimo kaffemaskine? Maskinen er tassimo kapslerden kendt for at lave noget af bedste kaffe på markedet, det er nemt og hurtigt. Den eneste store ulempe ved kapslerne er prisen. Vi vil i denne artikel snakke om tassimo kapsler, og hvordan du på den bedste måde får brygget de bedste kop kaffe – uden at det bliver en alt for dyr omgang.

Varianter – kaffe, cappucino, te

Tassimo kapsler findes i mange forskellige varianter. Vi har her set nærmere på varianterne og inddelt dem efter type. Alle priser er taget fra Tassimos egen hjemmeside Tassimo.dk.

Kaffe – mange varianter

Indenfor kaffe kan man købe 18 forskellige varianter på deres hjemmeside. Du kan både få de helt almindelige kaffe, som eksempelvis en mørkristet Merrild, samtidig med, at der også findes varianter fra mindre firmaer. Generelt koster de på Tassimos egen hjemmeside cirka 50 kr. for 16 kapsler. Dette giver stykpris på cirka tre kroner, hvilket må siges at være i den dyrere ende.

Cappucino og Latte

Også andre drikke kan fås til Tassimo. På Tassimos egen hjemmeside, kan man se, hvordan de har 9 forskellige varianter til salg. Igen er de fleste af drikkene lavet af Gevalia, hvilket vil sige, at du er sikret en ret høj kvalitet. Selvom prisen for en pose med kapsler her er cirka den samme som for den almindelige kapsler, er stykprisen næsten det dobbelte. Det vil sige, at du for en almindelig cappucino vil skulle betale cirka 6 kr. per kop. Dette virker igen som en ret høj, en det er vigtigt at huske på, at du betale for en høj kvalitet og for lækker komfort.

Chai-latte og te

En kategori, som Tassimo også har på deres hjemmeside er Te. Indenfor denne kategori finder du både forskellige salgs te og chai-latte. Her er det mest det engelske te-mærke Twinings, der har stået for at lave teen. Prisen her ligger på cirka 3 kroner per kop for te og 6 kroner per kop for chai-latte. Teen findes både i smagsvarianter med frugt og den klassiske Earl Grey-smag. Som en nyhed, kan du nu også købe en Chai-latte med smag af citrongræs.

Kakao

Som den sidste kategori, kan man også få kakao. Her findes der 6 forskellige varianter, der uden tvivl vil skabe glæde hos mange børn. Prisen er den samme som får chai-latte og de andre cappucino-drikke  – altså omkring 6 kroner. Modsat de andre kategorier, der var domineret af et enkelt mærke, er der indefor kakao flere forskellige mærke. Både Milka, Oreo og Marabou kommer her med hver deres bud på, hvordan man laver den bedste kakao!

Billige Tassimo Kapsler – den rigtige forhandler

En god måde at spare på når man køber kaffekapsler er ved at vælge en anden forhandler end den officielle. Eksempelvis kan vi anbefale Kaffekapslen.dk, hvor de har et stort udvalg. Selvom du kun sparer nogle få kroner per pakke herinde, hvis du køber dem enkeltvis er det stadig værd at tage med. Yderligere er det en god idé at købe mange poser på samme tid. Hvis du køber 12 pakker hos dem, kan du spare næsten 200 kroner – det er værd at tage med!

Generelt er Tassimo Kapsler dog dyre, hvorfor det kan være svært at finde dem til meget under tre kroner per kop.

Tassimo kapsler – kopi

Tassimo har patent på forseglede kapsler, hvorfor det er umuligt (næsten!) at finde nogle kopier. Alligevel har Kaffekapslen dog været så snedige at lave deres egne kapsler; der er genopfyldelige! Du får dem tilsendt tomme, hvorefter du kan fylde dem op med din egen kaffe. Selvom processen hvor med man fylder kapslerne er ret enkel er det ikke så let, som at bruge en af de officielle kapsler. Vi il derfor anbefale, at man kun bruger denne form for tassimo kapsel-kopi, hvis man er meget opsat på at spare penge og derfor er villig til at gå på kompromis med komfort.

Tassimo kapsler Tyskland

En anden mulighed er at tage til Tyskland for at købe sine Tassimo-kapsler. Dette kan være en meget udmærket idé, og  besparelsen er der også. Ofte kan du få poserne til under 30 kr., hvilket må siges at være en besparelse, der kan mærkes, hvis man er en flittig kaffedrikker. Alligevel er det vores vurdering, at detikke giver mening at tage til Tyskland for kun at købe kaffekapsler; til det er besparelsen simpelthen for lille. Men hvis du alligevel er i Tyskland for at købe ind, kan det sagtens betale sig at huske at købe kapslerne med hjem også.

Tassimo tilbud

En anden god måde at spare penge på, når du køber kapslerne er ved at finde dem på tilbud. Det er derfor en god idé at holde øje med de reklamer, du får ind ad døren. Eftersom næsten alle danske supermarkeder fører Tassimo,er det en god idé at kigge reklamerne igennem. Hvis du så er heldig at finde dem på tilbud (det sker indimellem!), så husk at købe rigeligt.

Kapslerne kan holde sig i lang tid, fordi de er forseglede. Du behøber derfor ikke at være nervøs for, at de bliver for gamle, så længe de bruges indenfor et års tid.

Genopfyldning af kapslerne

Den sidste mulighed for at spare er ved at genopfylde kapslerne. Vi nævnte det kort tidligere omkring de “tomme kapsler”. Disse koster god i sig selv knapt 200 kroner. Hvorfor ikke prøve at genopfylde dem man har i forvejen? Du kan herunder se en video af en genopfyldning af en kaffekapsel.

Som det er tydeligt i videoen er dette ikke nemt! Det er både tidskrævende og relativt teknisk. Yderligere kan der også være nogle hygiejniske problemer i forhold til , at kaffegrumset fra den tidligere kop kaffe ikke bliver vasket helt væk. Vi vil derfor også kun anbefale denne metode, hvis du er meget opsatpå at spare penge. (måske du i stedet skulle investere i en traditionel kaffemaskine?…)

Konklusion: Nem, lækker og dyr kaffe

Tassimo kapsler findes i mange forskellige varianter.Der findes både te, kaffe og andre varme drikke. Prisen er her ret høj, hvorfor det kan virke oplagt at forsøge sig at spare. Dette er ikke så nemt, som det lyder. Den bedste måde er at finde en god forhandler og kigge efter tilbud. Hvis man er meget opsat på at spare penge er det også en mulighed at spare ved selv at genopfylde kapslerne. Dette er dog en omstændig proces, der kun er for de mest dedikerede spare-trolde.