KitchenAid er en af verdens absolut største producenter af køkkenmaskiner. Specielt er de kendt for deres miksere, der er fast inventar i mange danske køkkener.

De seneste år har flere forskellige apparater fra KitchenAid dog vundt indpas i de danske køkkener. Dette gælder eksempelvis elkedlerne, som vi ser lidt nærere på her.

KitchenAid 1722: Stor kapacitet og elegant designKitchenaid-5KEK1722

Denne elkedel er med sit elegante design og store kapacitet en elkedel, der vil passe ind i de fleste store huskøkkener. Den 1,7 koger liter vand på få minutter og kan indstilles til kun at varme det op 50 grader.

Yderligere er den udstyret med en “hold vandet varmt”-funktion, der sørger for at holde temperaturen i vandet konstant i 30 minutter.

Det digitale displat viser, hvor varmt vandet er mens det bliver varmet. På den måde, kan du følge med i processen og vide, hvor lang tid, der er til vandet er i kog. Håndtaget er designet i gummi, og giver en behagelig og effektiv oplevelse.

Det siger køberne…

Vi har set nærmere på anmeldelserne af kedlen. Overvejende er anmeldelserne positive, selvom flere påpeger, at lyden fra kedlen er relativt høj, hvilket kan virke irriterende, hvis man er meget sensitiv overfor dette. I gennemsnit får kedlen 4,1 stjerner ud af 5 mulige på den amerikanske hjemmeside Amazon.com.

Når scoren ikke er meget høj, skyldes det i høj grad at enkelte personer har haft en dårlig oplevelse med en defekt kedel. Generelt er brugerne på Amazon dog meget glade for den, og er ikke sene til at udnævne den til “den bedste kedel på markedet”.

Specifikationer:

 • 2400 W
 • 1,7 liter
 • Justerbar temperatur
 • Sort/Rød
 • Udtageligt kalkfilter
 • Holde-varm funktion

Den bedste pris

[afp id=”32″]

KitchenAid Artisan 1522:Kitchenaid-Artisan-5KEK1522

Et anderledes retro-design der får tankerne tilbage i tiden. Det er det første, som springer i øjnene, når man ser 1522-modellen. Ligesom 1722 har den også temperaturmåler og syv forskellige temperaturtrin.

Men hvor at det på den forrige er lavet på en moderne måde, er det her anderledes analogt: Du skubber en lille pind frem ogtilbage for at regulere temperaturen og aflæser temperaturen på en gammeldags måler.
Størrelsesmæssigt er den også godt med, med plads til 1,5 L vand.
Ligesom 1722 har den holde-varm-funktion, hvor vandet bliver konstant ved den temperatur, du har sat det til i op til en halv time efter kogning. Dette er blandt de elementer, der bliver fremhævet i anmeldelserne på nettet. På WhiteAway.com har alle seks kundeanmeldelser givet den 5 stjerner med på vejen, hvilket må siges at være meget overbevisende.

Tager man de internationale briller på og kigger mod Amazon.com, kan man også her se, hvordan den har fået 4,7 stjerner ud af fem mulige.
Også her bliver både det æstetiske udtryk fremhævet, sammen med blandt andet lyden, der fremkommer som et “nuttet ding” og låget, der åbner uden besvær med blot et enkelt tryk på den lille knap, der sidder godt placeret ovenpå håndtaget.

Specifikationer

 • 2400 W
 • 1,5 liter
 • Justerbar temperatur
 • Sort/Rød
 • Udtageligt kalkfilter
 • Holde-varm funktion

Den bedste pris

[afp id=”33″]