Vil du også gerne have et bålsted i haven? Med et bålsted fra Weber har du muligheden, uden at skulle risikere at starte en brand i haven. Denne model Weber Fireplace har vundet flere priser og er helt igennem en god oplevelse (som du også kan se i videoen herunder).

weber bålsted

Køb bålstedet hos 24-7.

Det billigste sted at købe dette Weber bålsted er hos 24-7, hvor du kan finde den til  698 kr. 

Klassisk weber-kvalitet – men ikke en grill!

Weber er ubetinget den mest berømte grillproducent i verden. De er kendt for deres karakteristiske design og den solide kvalitet. Fire place er ingen undtagelse og lever op til alle de forventninger, man måtte have.

Generelt er den meget gennemført

Med et kompakt design, fastmonterede askeholder og håndtage på låget er Webers grill ikke blot optimal til haven, men kan også tages med i parken eller lignende, hvor man normalt ville benytte sig af små engangsgrill. Det er naturligvis både muligt at bruge kul og træ til at fyre op i grillen.

Alligevel vil vi dog klart anbefale, at man holder sig til træ, da det er det som bålstedet lægger mest op til. Det er relativt nemt at tænde op, hvis du er vant til at skulle tænde bålsted. Hvis ikke – kræver det en smule øvelse, men så længe du har småt, tørt træ burde du ikke have nogle længerevarende problemer.

Specifikationer:

  • Porcelænsemaljeret låg og bund
  • Nylonhåndtag
  • 10 års garantiprogram
  • Farve: Sort

Weber-garanti

Udover kvalitetsstemplet fra Weber følger der også en eksklusiv forsikring med på 10 år, hvor alle skader på bund og låg dækkes. Når det er muligt for Weber at lave denne type garanti, skyldes det, at deres produkter generelt er af så høj kvalitet, at de sjældent går i stykker, hvis ellers de bliver behandlet med omtanke.

Betræk til bålstedet

weber bålsted betræk

Køb betrækket billigst hos 10-4.dk

Som en ekstra tilføjelse kan det give god mening at købe et betræk til den. Dette gør den endnu lettere at have med rundt, og endnu mere optimal at have til diskret opbevaring indenfor. Ligesom så meget andet Weber-udstyr, er det ikke i den billige end, men kan klart betale sig at investrere i, hvis du har i sinde at transportere den rundt eller opbevare den indendørs.

Det siger køberne…

Desværre er der ikke nogle danske anmeldelser af Weber Fireplace, men kigger man i retning af den tyske Amazon er man ikke i tvivl om, at det er et produkt som i allehøjeste grad lever op til forventningerne. Ud af de 53 anmeldelser, der er på siden er der kun en enkelt, der have givet den en stjerne, mens langt de flest giver den fem stjerner og nogle gode ord med på vejen.