For mange danskere er det ren rutine, når man starter dagen med en god kop kaffe. De senere år har der været en tendens til, at man laver ’kapselkaffe’, hvor man bruger engangskapsler til at lave en enkelt kop kaffe. Dette sparer tid, og kaffen er som regel af høj kvalitet. Den helt store udfordring er imidlertid prisen, som ofte er lidt for høj. Vi ser i denne artikel nærmere på Nespresso kaffekapslerne, som passer til de maskiner, der er lavet af Nespresso.

Hvis du ikke har købt din Nespresso maskine endnu – eller overvejer at opgradere den gamle, så kan du læse om dem her.

Hvor køber man kapslerne?

Der er mange forskellige steder at købe Nespresso kapsler – akkurat som det er tilfældet med Dolce Gusto kapslerne og tassimo kapsler. Man kan både købe dem på internettet og i almindelige dagligvarebutikker. Priserne vil varier, men du vil have meget svært ved at finde billige nespresso kapsler. Dette skyldes, at Nespresso (nærmest) har eneret til at producere kapsler, som passer til deres maskiner. Der er derfor langt mindre konkurrence på markedet.  Du kan købe de originale kaffekapsler fra Nespressos egen hjemmeside. Her vil du komme til at betale ca. 3 kr./kapsel, men så kan du også selv blande varianterne.

Du kan dog spare ca. 10-20% ved at købe dem på kaffekapslen.dk – her vil stadig komme til at betale ca. 2,5 kr. pr. kop, hvilket ligger en del over prisen på en kop filterkaffe. Disse kapsler er ikke originale, men kaffekvaliteten er i orden.

Hvis du for alvor vil spare på dine kaffekapsler, er der disse muligheder:

1. Nespresso kapsler fra Tyskland

En måde hvorpå du kan spare lidt penge, er ved at købe Nespresso kapslerne fra Tyskland. Ligesom med de fleste andre brugsvarer er der omtrent 10-20% at spare i denne forbindelse. Når dette ikke er den bedste løsning for de fleste, skyldes det at benzinen og en eventuel færgebillet hurtigt bliver meget dyrere end de få penge, som man kan spare.

Du kan dog huske på at skrive kaffekapsler på indkøbsedlen, hvis du alligevel skal til Tyskland for at købe ind.

2. Kopi-kapsler

Det er ogsåen mulighed at købe nogle kopier af kaffekapsler. Eksempelvis har Real-coffee et stort sortiment af forskellige kaffekapsler, der kan fås for helt ned til under 2 kroner per kapsel. Dette er et godt og billigt dansk alternativ. Andre eksempler på kopier er Bon Café, Caffé Cagliari og Nexpod. Det er meget forskellig, hvor gode disse er.

3. Genopfyldelige nespresso kaffekapsler

En sidste mulighed for at få sine nespresso kaffekapsler lidt billigere er ved at købe nogle af de genopfyldelige kaffekapsler. Disse er markant billigere i brug, men også noget mere besværlige. Som du også kan se her i videoen, er de ikke anbefalelsesværdige! Derfor vil vi helt klart anbefale, at du undgår disse, og i stedet køber en billigere kaffemaskine, hvis du ikke er interesseret i at betale, hvad kapslerne koster eller vælger at købe nogle at kopi-kapslerne.