Skal der kun lige holdes et par øl kolde? Er der ikke plads til et ordentligt køleskab? Med et mini køleskab kan du holde nogle få ting kolde uden at bruge alt for meget strøm og optage alt for meget plads.

Vi har et taget et kig på nogle af de mange forskellige mini køleskabe som man kan få i Danmark.

Mini fridges er noget som vi kender fra mange amerikanske film. Eksempelvis American Pie, hvor vi ser mini køleskabet som fast inventar på drengeværelset. Mini køleskabe kan dog også være praktiske, selvom man ikke er en ung fyr, der bor alene på et kollegieværelse.

Eksempelvis ser man mange gange mini køleskabe i campingvogne, i både og på hoteller.

Det populære og praktiskemini fridge

Coolstuff.dk er en hjemmeside, der forhandler en helt masse mærkelige gadgets – og heribalndt også mini køleskabe. Man kan købe deres lyseblå mini fridge for bare 479,- kr, hvilket må siges at være en rigtig god handel.

Ikke nok med at køleskabet fra CoolStuff kan holde dine ting kolde, kan det også indstilles til at skulle holde dine ting varme.

Kvaliteten af køleskabet kan også ses ved at kigge på de 33 anmeldelser på CoolStuffs hjemmeside. Her har brugerne i gennemsnit givet køleskabet 4,5 stjerner, hvilket er ekstremt højt.

Vigtige specifikationer:

  • Velisoleret for at sikre effektiv energiudnyttelse
  • Størrelse:
    • Udvendige mål: 28 x 24 x 20 centimeter
    • Indvendige mål: 20 x 12 x 13,5 centimeter (4 liter)
  • Elforbrug 23 W
  • 2 ledninger medfølger: 1 adapter til standardstikkontakter i danske hjem (100-240 V), 1 adapter til cigarettænderen i bilen
    • Kilde: Coolstuff.dk

>>Køb mini køleskabet her<<

Minikøleskab med logo

En anden form for mini køleskab er dem med logo. De findes med mange forskellige mærker, hvor de mest populære er Coca Cola og Carlsberg. De kan dog være ret svære og få fat i – ofte vil du skulle købe dem brugt for at få de originale.

Coca cola minikøleskabcoca cola mini køleskab

Dette Coca Cola minikøleskab kan købes hos Wupti.com. Det er lavet af _ og lader til at være en god investering. Det har i hvert fald fået fem stjerner i den anmeldelse, der er givet inde på siden.

Ligesom køleskabet fra combicool.dk, er dette køleskabe udstyret med en glaslåge, så du kan vise indholdet frem for vennerne uden at skulle åbne det og spilde kulden.

Køb mini køleskabet for 2367 kr. fra Whiteaway.com her.

Carlsberg minikøleskabcarlsberg mini køleskab

Carlsberg er en anden af de firmaer, der er kendt for at have lavet mini køleskabe med logoer på. Desværre er der ingen webshops i Danmark, der forhandler disse, så helt nemt er det ikke at få fat i et.

Heldigvis fandt vi i vores søgen på internettet denne engelske webshop: Drinkstuff.com. Her er de villige til at sende et køleskab til Danmark for bare 15 pund. Det er en ret god handel – måske man kunne lave en helt forretning ud af at importere disse køleskabe? Der er i hvert fald ikke nogen spiller på det danske marked som forhandler dem.

USB-køleskab

Du kan også købe et meget lille USB-køleskab. Som navnet antyder, så sætter du det til computeren med et USB-stik. Herfra får køleskabet så sin strøm, og gør det derigennem muligt for dig altid lige at have en enkelt kold cola eller øl klar.

Du skal dog være opmærksom på, at USB-køleskabe køler via en metalplade og at det derfor ikke vil være særligt effektivt på plastiskbeholdere.

Du kan købe USB-køleskabet for bare 149 kr. på made4men.dk

Mini køleskab til bådminikøleskab til båd

Mange gange vil det være nok at have et ‘almindeligt’ mini køleskab i sin båd. Men hvis man gerne vil have lidt ekstra – som eksempelvis automatisk start-up, kan det være en rigtig god idé at købe et mini køleskab som er specifikt designet til både.

Hos Marineudstyr.dk har de disse specielle køleskabe – de koster dog 5-7000 kr., men hvis man lige har givet rigtig mange penge for sin båd, kan denne ekstra lille investering sagtens være pengene værd.

 Køb et minikøleskab til båd hos Marineudstyr.dk