Et telt til trampolin er den perfekte tilføjelse til haven, hvis man gerne vil have en anderledes sleepover på trampolinen og være sikret tørvejr.

Havetrampoliner har været i stor fremgang de seneste år – og det har tilbehør til dem også. En mulighed for et stykke tilbehør er et telt, der spændes fast oven på trampolinen. Med dette kan man så sove på trampolinen uden at skulle bekymre sig om regn. Man kan også ligge i teltet, og lege med en squishy.

Der findes flere forskellige modeller – herunder har vi taget et kig på en populær mulighed.

Etan telt til tramoplin 10 (3,0 m)

Her kan du købe teltet.

Her kan du købe teltet.

Dette telt er lavet i gode materialer og har et anderledes udseende med sit ”militærdesign”. Det passer til en trampolin på 3,0 m i diameter, så hvis de trampolin har denne størrelse, så vil det passe her til.

Dette design vil specielt mange drenge nok sætte stor pris på, da det indbyder til militærleg, hvor teltet bruges som et skjulested. Så hvis du har en eller flere sønner med masser af krudt i, så vil dette telt være helt perfekt til deres behov.

Selvom piger generelt ikke er så optagede af krig, er der stadig noget for dem i teltet, da militærprintet også kan ses som en form for natur og derfor kan bruges som ”skjulested” i haven – og som det perfekte sted til at holde teselskab.

Selvfølelig skal et telt til trampolin også være vandtæt, da det ellers ville være lidt ligegyldigt. Dette telt lever i fulde op til dette, selvom du nok skal være varsom med at bruge det, hvis regnen er meget kraftig, da det primært er lavet til leg.

Det perfekte telt til din Berg Trampolin

Har du eksempelvis investeret i en af disse Berg trampoliner, så vil dette telt være perfekt til. Vær dog opmærksom på, at det godt kan komme til at være lidt svært at sætte på, hvis du også har et sikkerhedsnet.

Mange muligheder

Der findes selvfølgelig andre muligheder på markedet, selvom der ikke findes så mange forskellige modeller. Du kan eksempelvis prøve at kigge på DBA, hvor der ofte sælges sådanne telte.

Herunder kan du se en video med et trampolin-telt.