Fletkurve findes i utallige varianter, farver og former – og kan bruges til mange formål. De kan benyttes til alt fra opbevaring af vasketøj til planter og blomster i haven. Vi har fundet de 12 bedste fletkurve til dig, der dækker alle tænkelige behov.

Fletkurve til haven

Fletkurve kan bruges udendørs i haven, hvori der kan stå planter og blomster og pynte på havebordet eller terrassen. Med fletkurven kan du selv kombinere flere blomster og planter, som en udendørs dekoration.

Runde fletkurve med hank

fletkurv med hank
Disse tre fine runde fletkurve med hank er perfekte til hjemmelavede blomsterdekorationer, da der er et tyndt lag transperant plastik på indersiden af kurven.
Fletkurvene kaldes også for spånkurve, da de er lavet ud af naturmaterialer. De er flettet af tykke høvlspåner.
Kurvene er runde og måler henholdvis 22, 30 og 35 cm. i diameteren. Højden på kurvene er 28, 33 og 39 cm.
Fletkurvene har en høj afrundet hank, som måler 52, 57,5 og 71 cm.

Lilje fletkurve

have fletkurv

De tre fletkurve fra Moreland egner sig til det moderne hjem og have. I disse tre fletkurve kan du anrette blomster og planter til terrassen til egen fornøjelse, men de kan også benyttes til at give blomster i gave med cellofan og gavebånd omkring.

Fletkurvene er lavet af grå kubu flet, der er et stærkt naturmateriale, som ikke kræver vedligeholdelse og holder sig pænt, selv når det bruges udendørs. Kubu flet er desuden også et populært materiale til fremstilling af havemøbler.

Den største kurv måler 55×44 cm. og er 29 cm. høj. Den mellemeste kurv måler 49×38 cm. og er 22 cm. høj. Den mindste kurv måler 43×33 cm. og er 18 cm. høj.

De forskellige størrelser giver dig mulighed for at eksperimenterer med fletkurvene – du kan plante både store og små blomster i disse tre.

Se pris på lilje fletkurvene fra Moreland.

Au Maison fletkurv med hank

fletkurve til haven planterDen finflettede kurv med hank, Togo, fra Au Maison er dekorativ og kan benyttes udendørs til planter og blomster, som det ses på billedet.

Med en plante i fletkurven, kan du pynte din udestue, altan eller terrasse. Denne fletkurv kan ligeledes bruges som picnickurv i sommermånederne til byparken eller stranden på grund af den anvendelige hank.

Togo fletkurven på billedet er i farven agave grøn/old rose og den findes yderligere i sort.

Fletkurven med hank måler 38 x 22/36 cm.

Se pris på Togo fletkurven med hank fra Trendyliving

Fletkurve med låg

Fletkurve med låg er perfekte til obevaring af vasketøj eller børnenes legetøj, så hjemmet ser overskueligt og nydeligt ud.

Flores Fletkurve

vasketøj fletkurv indretningHer er fletkurvene til det moderne hjem, der ikke går på kompromis med kvalitet og design.

De balinesiske kurve replica cartier love bracelets i naturflet imponerer med det krukkeformede design og den gråtonede hvide farve, der passer ind i de nordiske hjem.

De er 60 cm. i højden og 55 cm. i diameter, hvilket gør dem ideelle til vasketøjskurv eller opbevaring af tæpper og puder i stuen.

Se pris på Flores fletkurvene fra Unoliving

Vasketøjskurve i sort flet

fletkurve med låg

Hos Fenomen finder du dette sæt fletkurve i sort, der egner sig til hele familien. Med sættet får du tre vasketøjskurve i flet med låg, hvori der er indvendige stofposer. Målene på vasketøjekurvene er B40 x L58 x H65 cm – B35 x L50 x H57 cm – B28 x L44 x H50 cm.

Med dette sæt kan alle i familien have adgang til en vasketøjskurv med låg, så hjemmet ikke fremstår rodet.

Med dette sæt får du yderligere fire mindre kurve, der måler 24x19x12 cm. Disse matcher vasketøjskurvene og er perfekte til opbevaring på badeværelset eller i bryggerset.

Se pris på de sorte vasketøjskurve i flet fra Fenomen

Alibaba fletkurv

Alibaba fletkurven sælges som vasketøjskurv Alibaba-Vasketoejskurv-300x300på baggrund af størrelsen, der kan rumme omrent 3 maskinfulde tøj. Kurven er håndlavet i Senegal i naturmateriale med plaststrips i hvide nuancer flettet indimellem.

Alibaba fletkurven med låg har hentet inspiration hos Mellemøstens slangetæmmere, der har kurve i netop samme design – deraf navnet Alibaba.

Da kurvene er håndlavet, må du også forvente en unik fletkurv. Dette betyder også at det er vanskeligt at give præcise mål. De vejledende mål for kurven med låg er ca. 70-75 cm. høj. og ca. 55-65 cm. bred.

Kurvens størrelse gør, at den er perfekt egnet til den store familie, som har brug for rigeligt plads til vasketøj.

Denne fletkurvtype findes desuden i farverne: sort, multifarvet og pink – der er til enhver smag.

Se pris på Alibaba fletkurven fra Box de Lux

Fletkurve med hank

Fletkurve med hank er stilrene og ideelle til obevaring af aviser og blade eller håndklæder og tæpper.

Malling Living kurv

fletkurv med hank

Fletkurven med hank fra Malling living er anvendelig til mange formål – kun fantasien sætter grænser.

Den er flettet i materialet typha, hvilket giver den et rustikt og moderne udseende. Som det ses på billedet, kan fletkurven bl.a. benyttes ved siden af sofaen eller sengen som opbevering til aviser, blade og bøger.

Kurven måler 40 x 36 cm, hvilket gør den ideel til opbevaring af mindre ting – det kunne også være børnenes legetøj eller tæpper til sofaen.

Se pris på Malling living kurven fra Trendyliving

Cozy living fletkurv med hank

fletkurv med hank

Fletkurven fra danske Cozy living er først og fremmest en opbevaringskurv. Kurven er designet som magasin- og avisholder, hvorfor formen er firkantet. Kurven er i flettet vand hyacint og har 2 kraftige hanke, hvilket gør den nem at transportere.

Målene er ca. L38 x B28 x H21/35/46 cm, så den kan med fordel stå ved siden af din sofa som en del af indretningen.

Kurven på billedet er i farven grå – den findes også i sort hos Fenomen.

Se pris på Cozy living kurven fra Fenomen

Provence fletkurv

fletkurv med hank

Denne fletkurv er stor og rummelig – den måler 55 centimeter i højden, 45 centimeter i bredden og 25 centimeter i dybden. Provence fletkurven kan derfor med fordel anvendes som vasketøjskurv og den er tilmed let at transportere grundet den solide hank.

Fletkurven i Provence-serien fås i to farver: Hvid og sort. Begge varianter er rustikke i designet, hvilket pynter i et rum med en mere elegant og enkel indretning.

Se pris på provence fletkurven fra Unoliving

Fletkurve til gaver

Fletkurve bliver i høj grad anvendt til gaver, hvor man køber flere delikatesser og samler dem i kurven. Med cellofan, gavebånd og et håndskrevet kort, er det en super fin gave.

Dette kan især anbefales som værtindegave, house-warming-gave samt gave til dem som har alt, men som stadig skal forkæles. Det smarte ved at give en fletkurv med gaver, er også at de kan beholde den fine fletkurv til obevaring.

Anemone fletkurvfletkurve til gaver

Anemone fletkurven med hanke er solid og dekorativ. Den egner sig på den måde til alt fra små søde forkælelser, kosmetik og vinflasker eksempelvis. Kurven er fremstillet i grå kubu flet, hvilket giver det rustikke og romantiske udseende.

Kurven er 43 cm. i bredden, 15-21 cm. i højden og en længde på 43 cm. Det er en rummelig gavekurv, så mulighederne cartier bracelets er mange i forhold til hvilke gaver den kan indeholde.

Muubs kurvesæt

fletkurv gaveMed Muubs kurvesæt får du to flotte fletkurve i vand hyacint. Disse kurve kan anvendes som store gavekurve. Kurvene er 46 cm. i længden og 45 cm. i højden. Disse fletkurve kan anvendes til de helt store gaver – det kunne være et fint uldtæppe eller lignende. Disse kurve er også meget eksklusive i deres udseende og kurven er en gave i sig selv. Den passer perfekt ind i den moderne indretning og kan benyttes til alverdens opbevaring.

Muubs kurvesæt kan yderligere fås i farven natur – fletkurven på billedet er i sort.

Se pris på Muubs kurbesæt fra Trendyliving

Rice søgræskurv

fletkurve til gaverDenne kurv med læderhank og hæklet mønster er en alternativ fletkurv til gaver, men ikke desto mindre er den meget fin og kan benyttes til mindre gaver – eksempelvis en værtindegave. Kurven er flettet i søgræs, hvilket gør at den skiller sig ud fra andre gavekurve.

Fletkurven fra Rice er til dig der gerne vil give en lille, anderledes og charmerende gavekurv til en du holder af. Kurven måler 30 cm. i længden, 30 cm. i bredden og 25 cm. i højden. Den egner sig til små gaver, som vil tage replica cartier ring sig pænt ud i denne fletkurv.

Se pris på Rice søgræskurv fra Box de Lux

Lignende indlæg


Weber Rotisserie – pengene værd?
Der findes meget forskelligt grill-udstyr på nettet – det kan være en jungle cartier bracelet diamond paved driveway
at finde ud af, om det nu også er pengene værd. Her tager jeg et nærmere …


7 tips når du køber Tassimo kapsler
Er du en af de heldige, der lige har købt en tassimo kaffemaskine? Maskinen er den kendt for at lave noget af bedste kaffe på markedet, det er nemt og…


Vertikalskærer/plænelufter – kom af med mosset!
Som vi beskrev i artiklen om mosfjernere er det for mange mennesker et problem med mos i haven. I denne forbindelse nævnte vi også, at man kan vælge a…

.yuzo_related_post .relatedthumb { background: !important; -webkit-transition: background 0.8s linear; -moz-transition: background 0.8s linear; -o-transition: background 0.8s linear; transition: background 0.8s linear;;color:!important; }
.yuzo_related_post .relatedthumb:hover{background:#fcfcf4 !important;color:!important;}
.yuzo_related_post .yuzo_text {color:!important;}
.yuzo_related_post .relatedthumb:hover .yuzo_text {color:!important;}
.yuzo_related_post .relatedthumb a{color:!important;}
.yuzo_related_post .relatedthumb a:hover{color:!important;}
.yuzo_related_post .relatedthumb:hover a{ color:!important;}
.yuzo_related_post .relatedthumb{ margin: 0px 0px 0px 0px; padding: 5px 5px 5px 5px; }
.yuzo_related_post .relatedthumb{
display:block!important;
-webkit-transition:-webkit-transform 0.3s ease-out!important;
-moz-transition:-moz-transform 0.3s ease-out!important;
-o-transition:-o-transform 0.3s ease-out!important;
-ms-transition:-ms-transform 0.3s ease-out!important;
transition:transform 0.3s ease-out!important;
}
.yuzo_related_post .relatedthumb:hover{
-moz-transform: scale(1.1);
-webkit-transform: scale(1.1);
-o-transform: scale(1.1);
-ms-transform: scale(1.1);
transform: scale(1.1)
}
.yuzo_related_post{
overflow:inherit!important;
}